Politie arresteert dronken klant aan café

Op 24 juli rond 22.15 uur waren er moeilijkheden met een dronken man aan een café op het Prattenborgplein in Scherpenheuvel-Zichem. Op aanwijzingen van de cafébaas kon een 30-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem tegen gehouden worden aan het stuur van zijn wagen . De man was duidelijk onder invloed en weigerde afstand te houden tot de politieagenten. Als deze hem op afstand wilden houden haalde hij uit naar hen . Hij werd vervolgens geboeid en ter ontnuchtering opgesloten . Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen .

Ongeval met dronken bestuurder

Op 26 juli rond 01.45 uur nam een 28-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem zijn bocht te scherp in de Mechelsebaan te Scherpenheuvel-Zichem, reed door een haag en tegen een poort van een woning . Hierbij beschadigde hij ook twee andere voertuigen . De man raakte licht gekwetst en bleek onder invloed van alcohol . Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken .

Inbraak

Op 26 juli werd ingebroken in een woning aan de Turnhoutsebaan in Scherpenheuvel-Zichem . De dieven kwamen binnen via een glasraam en namen wat juwelen mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.