Politie arresteert dronken klant aan café

Op 24 juli rond 22.15 uur waren er moeilijkheden met een dronken man aan een café op het Prattenborgplein in Scherpenheuvel-Zichem. Op aanwijzingen van de cafébaas kon een 30-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem tegen gehouden worden aan het stuur van zijn wagen . De man was duidelijk onder invloed en weigerde afstand te houden tot de politieagenten. Als deze hem op afstand wilden houden haalde hij uit naar hen . Hij werd vervolgens geboeid en ter ontnuchtering opgesloten . Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen .

Ongeval met dronken bestuurder

Op 26 juli rond 01.45 uur nam een 28-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem zijn bocht te scherp in de Mechelsebaan te Scherpenheuvel-Zichem, reed door een haag en tegen een poort van een woning . Hierbij beschadigde hij ook twee andere voertuigen . De man raakte licht gekwetst en bleek onder invloed van alcohol . Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken .

Inbraak

Op 26 juli werd ingebroken in een woning aan de Turnhoutsebaan in Scherpenheuvel-Zichem . De dieven kwamen binnen via een glasraam en namen wat juwelen mee.

Geef een reactie