Lolands cocktailbar geeft de kermis extra pigment

Met de cocktailbar van Lolands zitten we zowat in de laatste rechte lijn naar het festival dat op vrijdag 16 en zaterdag 17 september plaats vindt in de wei aan de Oude Tiensebaan in Scherpenheuvel. Als je er gisteren op het plein voor de basiliek plots aan dacht dat je nog een ticketje moet scoren…stop dreaming. Het festival is nu al compleet uitverkocht, ook op vrijdagavond! Wie een ticket heeft en nog wil aanschuiven aan de barbecue moet zich ook haasten. De laatste porties gebraden lekkers schuiven de webshop uit.

Coördinator Tim Van Kerkhoven drukt er op dat de kassa’s in het festivalweekend gesloten blijven. Je kan dus op de dagen dat het festival plaats vindt ook geen ticketjes meer kopen. Dat klinkt logisch maar blijkbaar gaan sommige mensen ervan uit dat dit wel nog kan. Niet dus!!!

Het belooft dus een fantastisch weekend te worden en dat kon je al een beetje merken aan de sfeer tijdens de cocktailbar die donderdagavond in het centrum van Scherpenheuvel plaats vond. Schone mensen, zwoele ritmes en pompende beats, lekker cocktails, zon en toffe small talk. Het leek al een beetje Lolands te zijn op Scherpenheuvel kermis.

Geef een reactie