Restaurant Nestor in Lubbeek te koop

Restaurant Nestor in Lubbeek is zeker een van de betere horecazaken in het Hageland. De zaak is ondergebracht in een zeer knappe nieuwbouw en ligt op een commercieel bijzonder interessante locatie aan de Staatsbaan in Lubbeek. De klanten van het restaurant zijn gul met positieve recensies over de gerechten.

Alle argumenten voor succes lijken dus aanwezig en het restaurant heeft ook een uitgebreid klantenbestand. Reserveren om zeker te zijn van een tafeltje is er vaak een slimme tip. Toch hebben de eigenaars beslist om hun zaak te koop te zetten. Een goed geïnformeerde bron haalt aan dat het bijzonder moeilijk is om geschikt personeel te vinden. Dat zou een van de belangrijkste redenen zijn voor de beslissing van de eigenaars.

De Nestor kan momenteel 70 couverts binnen aan maar bij mooi kan er ook in de knap aangelegde tuin gegeten worden. Die tuin ligt omheen een vijver.
Het restaurant heeft een ruime privé parking tegenover het gebouw.

Naast het restaurant is er ook een luxueus appartement met een ruim terras in het gebouw aanwezig.

Dat daar een stevige prijs tegenover staat zal niet verrassen. Het pand staat te koop bij Immo3000 voor 1.750.000 euro. Het handelsfonds is inbegrepen in die prijs.

Je kan de informatie hier aanklikken op de site van Immo3000

Geef een reactie