Portland moet zomertournee schrappen wegens hersenletsel Jente Pironet

Frontman van Portland Jente Pironet meldde zonet via zijn socials dat de band alle optredens deze zomer moet schrappen omwille van medische redenen. Er zijn bij Jente hersenletsels vast gesteld en die moeten dringend behandeld worden.

Jente Pironet kondigt tegelijkertijd ook aan dat het najaar het strafste ooit zal worden voor Portland in het clubcircuit. Dat is al bij al ook geruststellend nieuws.

Portland staat deze zomer in eigen land enkel nog op Pukkelpop op de affiche. De band zou in augustus aan een uitgebreide tournee in Polen, Servië, Tsjechië en Oostenrijk beginnen. Daarna zou dan Pukkelpop volgen.

Het eerste cluboptreden in het najaar staat op 30 september in zaal Lux in Herenthout op de agenda. Het is niet duidelijk of Jente op dat moment weer volledig hersteld zal zijn. We wensen hem en zijn omgeving alleszins een snel herstel toe.

Geef een reactie