Voorverkoop Garnizoen start vandaag om 14 uur

Het is natuurlijk pokkejammer dat het technofeestje Garnizoen niet langer op de citadel van Diest plaats vindt. Schepen van Cultuur Geert Cluckers en het stadsbestuur van Diest hebben er alles aan gedaan om het team van Chokri Mahassine en Eppo Janssen te overtuigen maar de infrastructuur bleek een te grote struikelsteen. De ploeg van #PKP wil naar 5000 bezoekers en dat kan op de huidige locatie in de omgeving van de loods op de citadel niet op een veilige manier gebeuren. Het paradeplein was een alternatief maar dat is dan weer veel te groot.

Uiteindelijk koos de organisatie ervoor om uit te wijken naar B-mine in Beringen.

Voorlopig maakte de organisatie enkel de drie headliners voor het festival bekend. Dat zijn stuk voor stuk toppers in het house en urban wereldje. Black Mamba is de artiestennaam van de Brusselse Noonah Eze. Je kan haar ook bezig horen op Studio Brussel. Je vindt haar Soundcloudkanaal hieronder

De Ierse DJ Matador is een pure technoperformer die wereldwijd op alle belangrijke festivals heeft gespeeld.

Je kan hem hier beluisteren op zijn Soundcloudkanaal.

Na Amèlie Lens vorig jaar pakt Garnizoen dit jaar opnieuw uit met een vrouwelijke Belgische topper. De carrière van de Gentse technoqueen Charlotte De Witte gaat snoeihard en ze blijft daar erg cool bij. Charlotte De Witte investeert ook stevig in haar eigen studioproducties. Op Soundcloud heeft ze ondertussen 181.000 volgers.

Garnizoen vindt plaats op zaterdag 18 april. De voorverkoop van de eerste 1000 tickets begint vandaag om 14 uur. Die tickets kosten 25 euro. Nadien betaal je 30 euro. Snel wezen dus!

Bestellen kan via de website https://www.garnizoen.be/

Geef een reactie