Politie arresteert zware jongen in Diest

Bij een verkeerscontrole op de Leuvensesteenweg in Diest bleek de bestuurder van de wagen, een 43-jarige Roemeen zonder vaste verblijfplaats in ons land, gezocht voor verschillende zware feiten . Hij werd onmiddellijk gearresteerd.

Onder invloed

Op 27 juli omstreeks middernacht controleerde de politie een bestuurder langs de Wezelbaan in Diest. De 21-jarige man uit Kortenberg bleek onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.

Op 28 juli rond 04.00 uur zag een patrouille een bromfietser zonder helm rondrijden. De nummerplaat op de bromfiets bleek een kleurenkopie. De originele nummerplaat was ondertussen geschrapt waardoor het voertuig niet meer verzekerd of ingeschreven was. Daarbij was de 17-jarige bestuurder uit Diest ook nog onder invloed van drugs. Zijn bromfiets werd afgesleept.

Geef een reactie