Film | Eerste Airbus A400M van Belgische luchtmacht in de verf gezet

De levering van de nieuwe Airbus A400M transportvliegtuigen voor de Belgische luchtmacht loopt wat vertraging op. Dat heeft alles te maken met de medische crisis die de wereld in zijn greep houdt. Maar bij Airbus in Spanje werken ze wel verder. De vliegtuigbouwer post regelmatig filmpjes van de vorderingen. Het eerste toestel werd vorige week zijn in zijn officiële kleuren gezet en wordt nu aan een reeks grondtesten onderworpen. Als dat allemaal goed loopt volgen de eerste vluchten en daarna kan het toestel naar Melsbroek komen. Het ziet er alleszins erg knap uit. Binnenkort te bewonderen boven het Hageland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.