Blokker overgenomen, merk verdwijnt en wordt Mega World

Het was bang afwachten maar tijdens de ondernemingsraad van Blokker is vandaag meegedeeld dat de 123 winkels in België worden overgenomen door Dutch Retail Group van de Nederlander Dirk Bron. Alle winkels blijven open en het personeel krijgt twaalf maanden werkzekerheid.

Het merk Blokker verdwijnt binnen enkele maanden uit het straatbeeld en wordt Mega World. Mega World is een typische prijsdiscounter, genre Action. Het aanbod van Mega World is dan ook verschillend van dat van Blokker. Door de overname worden echter ook de verplichtingen van Blokker België NV & SA Blokker Luxembourg, inclusief productwaarborgen, wedstrijden…, overgenomen door de Dutch Retail Groep (Mega World). Bestellingen in de winkel en online lopen door en worden gewoon geleverd.

Blokker heeft in onze regio een vestiging in de Hasseltsestraat in Diest en aan het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge. De vestiging in Aarschot werd in 2017 gesloten, samen met een zeventigtal andere winkels van de keten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.