N-VA klaagt financieel beleid aan en deelt chocolademuntstukken uit

N-VA Scherpenheuvel-Zichem deelde maandagavond aan het stadhuis zakjes met chocolademunten uit aan bezoekers en voorbijgangers. Met deze actie wil de partij op een ludieke manier protesteren tegen wat zij het slechte financiële beleid van het stadsbestuur noemen. “We hebben nog steeds een torenhoge schuld en onze inwoners betalen bij de hoogste belastingen van Vlaanderen. Dan weet je dat de centen slecht zijn beheerd”, zegt N-VA-gemeenteraadslid Marc Van Torre. Volgens Van Torre is de schuld sedert 2013 gezakt maar ze blijft nog steeds als een molensteen rond de nek van het bestuur hangen. Door de hoge schulden zal ook het volgende bestuur de broodnodige investeringen nog moeten uitstellen. De mevrouw op de foto had er alvast een zeer duidelijke mening over. Maar wat denkt u over de bewering van N-VA?

Geef een reactie