N-VA klaagt financieel beleid aan en deelt chocolademuntstukken uit

N-VA Scherpenheuvel-Zichem deelde maandagavond aan het stadhuis zakjes met chocolademunten uit aan bezoekers en voorbijgangers. Met deze actie wil de partij op een ludieke manier protesteren tegen wat zij het slechte financiële beleid van het stadsbestuur noemen. “We hebben nog steeds een torenhoge schuld en onze inwoners betalen bij de hoogste belastingen van Vlaanderen. Dan weet je dat de centen slecht zijn beheerd”, zegt N-VA-gemeenteraadslid Marc Van Torre. Volgens Van Torre is de schuld sedert 2013 gezakt maar ze blijft nog steeds als een molensteen rond de nek van het bestuur hangen. Door de hoge schulden zal ook het volgende bestuur de broodnodige investeringen nog moeten uitstellen. De mevrouw op de foto had er alvast een zeer duidelijke mening over. Maar wat denkt u over de bewering van N-VA?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.