Beverbeekhuis organiseert weggeefplein en installeert weggeefkast

Vorige zaterdag organiseerde Het Beverbeekhuis een weggeefplein. Mensen die iets gratis wilden weg schenken konden hun spulletjes daar kwijt. De wijk van Poelske, waar het Beverbeekhuis opgestart werd, heeft een mix van mensen waar behoeftigen buren zijn met mensen die de eindjes goed aan mekaar kunnen knopen. Ideaal dus voor een platform waar mensen dingen met mekaar kunnen delen.

Het Beverbeekhuis past overigens ook een dubbel tarief toe voor de maaltijden. Mensen die door het OCMW ondersteund worden, kunnen een gezonde maaltijd eten of mee naar huis nemen tegen een verlaagd tarief.

Het weggeefplein is een gezamenlijk initiatief van KVLV en de Landelijke Kinderopvang. Directeur van KVLV Monique Dedobbeleer was persoonlijk aanwezig. Het Weggeefplein krijgt overigens een definitieve bestemming. In de inkomhal van het Beverbeekhuis staat een weggeefkast waar je spulletjes kan achter laten of meenemen.

Meer informatie over Het Beverbeekhuis

Meer informatie over het initiatief Weggeefplein van KVLV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.