Foto | Zuiderse sfeer bij ’t Belhameltje

Schoolfeesten zijn lang niet de oersaaie obligate nummertjes.  Het team van basisschool ’t Belhameltje Keiberg liet de leerlingen dagenlang hun inspiratie en creativiteit uitwerken om een echte Zuiderse murga voor te bereiden. Vorige week zaterdag trokken ze dansend en swingend door de Zichemse velden en daar kan je hier een reeks foto’s van bekijken. Vorige zaterdag deden de collega’s van ’t Stokpaardje hen dat na. Als u daar foto’s of filmpjes van hebt mag u die doorsturen! We plaatsen ze met veel plezier mee op de site.


De foto’s op de site zijn in lage resolutie. Een foto gezien die u graag in hoge resolutie heeft? Schrijf dan eerst even in voor onze nieuwsbrief en stuur daarna een mail met vermelding van Belhameltje en het nummer van de foto.


 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.