De Kadullekes stoppen ermee maar zaakvoerders verkennen andere opties

Een van de monumenten van lokaal ondernemen in Diest lijkt er mee te stoppen. Dat is althans wat Sven Vandebril en Hilde Wouters van speelgoedzaak Kadulleke aankondigen op de Facebookpagina van de winkel. De twee zaakvoerders verkopen hun winkelpand, de openingsuren van de zaak worden sterk beperkt en er loopt een lenteactie met kortingen tot 20%.

Kadulleke bestaat al 23 jaar en het is een echte referentie in het Hageland op het vlak van speelgoed en geschenken. Waarom dit dynamische duo er dan plots mee stopt? Momenteel gaat alles nog goed, melden ze. Maar de gevolgen van de pandemie hakken er met vertraging nog steeds zwaar in bij de lokale ondernemers. De energiecrisis die daarop volgde heeft die impact alleen maar verergerd. Sven en Hilde nemen daarom afscheid van hun spruit Kadulleke.

Jullie kennen ons allemaal als zeer actieve en gemotiveerde mensen en wij willen heel graag deze positiviteit behouden. Daarom hebben wij besloten om op dit moment dat alles nog goed gaat, afscheid te nemen van ons geesteskind.

Sven en Hilde blijven echter positief en creatief. In hetzelfde bericht op Facebook geven ze aan dat ze nog aftasten welke richting ze uit willen met Kadulleke. Het aanbod blijft up-to-date en de de zaakvoerders garanderen dezelfde service en inzet die ze al 23 jaar lang leveren.

Dat Hilde en Sven een stevige reputatie hebben uitgebouwd in de ruime omgeving rond Diest bewijzen de meer dan 500 reacties op hun Facebookbericht. Die komen vaak van klanten die de beslissing bijzonder betreuren maar ze anderzijds ook begrijpen. Ook een aantal handelaars uit Diest reageren met sympathie en solidariteit.

Een dikke dankjulliewel aan al onze klanten, klein en groot, onze medewerkers doorheen de jaren, voor al hun onschatbare hulp en in het bijzonder onze lieve Dorien, onze liefste vrienden en de allergrootste dank aan onze jongens en onze ouders, die steeds in ons geloofd hebben, voor hun onafzienbare steun ❤.

Voor altijd jullie Kadullekes X

Geef een reactie