Inzameling hulpgoederen via Beraat Moskee in Diest

Op vrijdag 10 februari tussen 13 en 20 uur is er een inzameling van hulpgoederen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De goederen worden verzameld aan de Beraat Moskee aan de Vervoortplaats.

De organisatoren vragen wel om enkel nieuw materiaal aan te leveren. Daar is ook een hele goede reden voor. Nieuwe goederen geraken namelijk vlotter voorbij de douane en de hulp is dringend nodig. Er is vooral nood aan dekens, slaapzakken, sokken, handschoenen, regenjassen, winter kinderschoenen, winter kinderkleding, kindervoeding, luiers, droge voeding en damespads.

Je stopt de goederen die je doneert best in een doos.

Je kan ook nog steeds pizza’s bestellen. Dat doe je door te bellen naar 0484 | 57 20 55. De pizza’s kosten 5 euro en ze worden vers gebakken door een aantal Turkse dames. Ook voor de pizza’s moet je op vrijdag 10 februari van 12.30 tot 14.30 uur aan de Beraat Moskee zijn. De opbrengst ervan gaat integraal naar de getroffen gebieden in het zuiden van Turkije en het noordwesten van Syrië.

Geef een reactie