Uitbaters Aon ‘t Fontainke stoppen, zaak is over te nemen.

Straf nieuws uit de horecawereld. Marc en Elke Van den Bergh van Café Aon ‘t Fontainke trekken er een streep onder. Dat kondigen ze vandaag aan op de Facebookpagina van de zaak.

De mededeling veroorzaakt meteen een lange stroom van reacties. De klanten hebben begrip voor de beslissing maar uiteraard zijn ze ook teleurgesteld. Aon ‘t Fontainke is een van de meest succesvolle zaken in de regio. Een kroeg die nog echt een kroeg is waar je een correct schuimende pint of iets anders fris aan de toog of op het riante terras kan drinken. Een zaak ook, die ‘s morgen in alle vroegte open is en ‘s avonds pas sluit als de laatste klant zijn verhaal verteld heeft.

Marc en zijn dochter Elke zijn echte horecatijgers. Altijd creatief bezig met toffe initiatieven, altijd oog voor wat de klanten appreciëren. De zaak startte 12 jaar geleden op een andere locatie en met een andere naam. De toenmalige Pelgrim, op de hoek van de Diestsestraat in de schaduw van de basiliek, moest plaats maken voor appartementen. Marc en Elke verkasten daarom in 2016 naar het Prattenborgplein. De klanten verkasten met plezier mee.

Wat Marc en Elke verder van plan zijn maken ze voorlopig niet bekend. Alleszins hebben ze het over een andere weg inslaan. Aon ‘t Fontainke is vanaf heden over te nemen.

One comment

Geef een reactie