Open prikdagen in vaccinatiecentra van Diest en Aarschot

De vaccinatiecentra van Diest en Aarschot organiseren volgende week open prikdagen voor alle 18-plussers in de Eerstelijnszone Demerland en Halen. Daarmee hopen de centra nog zoveel mogelijk mensen over de vloer te krijgen die met 1 prik van Johnson&Johnson gevaccineerd zijn.

Voor het vaccinatiecentrum Den Amer in Diest zal er een open prikdag plaatsvinden op dinsdag 31 augustus van 14 tot 19 uur. Alle 18-plussers uit Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge en Halen zijn dan welkom om zich te laten vaccineren.

Het vaccinatiecentrum in de stadsfeestzaal in Aarschot zet op vrijdag 3 september haar deuren open voor een vaccinatie zonder afspraak. Alle inwoners van Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge en Halen kunnen er dan van 8.30 tot 16 uur terecht voor een prikje.

Mensen die gebruik willen maken van deze open prikdagen moeten geen afspraak maken. Je meldt je gewoon aan met je identiteitskaart. Je komt enkel in aanmerking als je je eerste vaccinatie nog niet gekregen hebt. Je krijgt het vaccin van Johnson&Johnson toegediend. Daarmee ben je dus meteen volledig gevaccineerd.

Laat je vaccineren

Op dit moment krijgen 12- tot 18-jarigen hun prik in de vaccinatiecentra. Daarmee komt het einde van de vaccinatiecampagne in zicht. Ook mensen die niet ingegaan zijn op hun eerste uitnodiging of mensen die hun tweede dosis hebben gemist, krijgen nog tot en met 15 september een laatste kans in Den Amer in Diest. Daarna sluit het vaccinatiecentrum haar deuren. De inwoners van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem kunnen na 15 september terecht in het vaccinatiecentrum in de stadsfeestzaal in Aarschot. En ook de medewerkers van het callcenter blijven na 15 september mensen verder helpen via 013 39 19 19.

Geef een reactie