Aardbei Beleving Box moet Dag van de Aardbei vervangen

Door de coronamaatregelen kan de jaarlijkse Dag van de Aardbei niet plaatsvinden. Streekproducten Vlaams-Brabant vzw en de provincie Vlaams-Brabant brengen daarom de nieuwe Aardbei Beleving Box op de markt. Aardbeiliefhebbers kunnen thuis aan de slag met negen recepten en tien streekproducten om de rode vruchten te verwerken.

In de box zit een belevingsbrochure met onder meer recepten voor een dessert, confituur, een taart en drie cocktails en een mocktail. Je vindt ook twee duurzame en herbruikbare bamboe-rietjes en een frozen popsicle, een ijsvorm voor de diepvriezer in de vorm van een aardbei.

Alle info op  www.straffestreekbox.be/aardbeibeleving

Je kan de aardbeibelevingsbrochure ook online opvragen via deze link:

Aardbeienbeleving in de keuken.pdf
1,020 KB

Geef een reactie