Kunstendag voor kinderen in GC Den Egger

Kunst plooit niet voor covid-19. Op zondag 15 november vindt in gemeenschapscentrum Den Egger een nieuwe editie plaats van de Kunstendag voor Kinderen. Uiteraard gebeurt dat met strikt respect voor de maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te houden. Die maatregelen werden verstrengd maar voor publieke events gelden specifieke scenario’s die door de lokale crisiscellen opgevolgd worden.

Het is de bedoeling dat kinderen en hun families met zoveel mogelijk verschillende kunstdisciplines in contact komen tijdens de kunstendag. Er is een breed aanbod: van dans en theater tot beeldende kunst, fotografie of muziek.

Vorig jaar werd de kunstendag een groot succes. Het concept met een reeks workshops en een voorstelling om de dag af te sluiten blijft behouden.

Als je wil deelnemen moet je zowel voor de workshops als voor de voorstelling op voorhand inschrijven. Dat heeft alles met covid-19 te maken. Het volledige programma wordt snel bekend gemaakt op de website van Scherpenheuvel-Zichem en op de sociale mediakanalen van de jeugd- en de cultuurdienst.

Het nieuwe campagnebeeld van Kunstendag voor Kinderen is gemaakt door Fatinha Ramos Zij tekende een koningskind omdat Kunstendag voor Kinderen dit jaar op Koningsdag valt.

Voor meer info over de organisatie in Scherpenheuvel kan je terecht bij deze diensten:

Geef een reactie