Lichtstoeten in Aarschot en Baal betoveren massa toeschouwers

Het is een recent fenomeen maar de tractorlichtstoeten in Aarschot en Baal-Tremelo en Werchter hebben nu al een straffe reputatie als publiekslokker opgebouwd. Heel wat mensen trosteren koude en regen en laten zich charmeren door de vaak indrukwekkend opgetuigde landbouwvoertuigen. Veel woorden maken we daar niet aan vuil. David Vanthienen trok voor Hola zijn beste botten aan en hij trok het veld in om twee geweldige fotoreportages te maken. Je kan van iedere stoet tien foto’s in dit artikel vinden. Alle foto’s (58 over Aarschot en 120 over Baal) hebben we op een aparte fotopagina in de tab Hola Klikt geplaatst.

De lichtstoet van Aarschot

De lichtstoet van Baal-Werchter-Tremelo

One comment

  • Jenny ‘Twix’ Jones

    In Nederlands Limburg organiseren ze zo’n truck-run met allemaal lichtjes. Misschien nog iets voor de Bekkevoortse truckersvrienden?

Geef een reactie