Steve De Blick overleden

In het UZ Gasthuisberg is zaterdag Steve De Blick overleden. Hij was 43 jaar. Steve was de zaakvoerder van café Oud Schunnebroeck. Hij was ook een van de sterkhouders van de carnavalstoet in Schoonderbuken. Die stoet groeide op een paar jaar tijd uit tot een van de grootste van de regio.

Steve De Blick was tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen in oktober nog kandidaat voor sp.a. Vanuit zijn café was hij ook een van de inspirerende krachten achter heel wat dorpsevenementen. Steve was voorzitter van carnavalsvereniging De Bezembinders en van de Oudstrijdersbond Schoonderbuken, ondervoorzitter van de duivenbond en president van de hanenliefhebbers. Verder was hij lid van zowat alle verenigingen in het dorp.

Op donderdag 27 december van 18.00 uur tot 18.30 uur is er een afscheidsmoment voor Steve in funerarium Van De Laer – Weg Messelbroek 53 – Zichem.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op vrijdag 28 december om 10.30 uur in de Sint-Jozefskerk in Schoonderbuken. Er is gelegenheid om te groeten vanaf 09.15 uur in café Oud Schunnebroeck.

4 comments

Geef een reactie