Basisschool OLV steunt Mucovereniging in kader van Warmste Week

Het is een traditie van jaren. Basisschool Onze-Lieve-Vrouw sluit het eerste schooltrimester af met een enscenering van het kerstverhaal in de mariahal. Dat was dit jaar niet anders. De nieuwe directeur van de school, Luc Breugelmans bespeelde het kerkorgel en hij kwam pas aan het einde van de voorstelling even op de voorgrond om zijn ganse team, de leerlingen en de vrijwilligers te bedanken. De man was dermate onder de indruk van hun prestatie dat hij bijna het belangrijkste moment van de dag vergat. De leerlingenraad had een week eerder een actie georganiseerd in het kader van de Warmste Week. Ze schonken de opbrengst aan de Mucovereniging. Bram, een leerling van het zesde leerjaar in de school, lijdt aan de ziekte. Hij mocht een cheque van 1076,52 euro in ontvangst nemen.

Geef een reactie