Voedingsbedrijf Damhert Nutrition schenkt opbrengst van Fair Friday aan Forrest & Friends

Op 24 november is het Black Friday maar op het internet en in onze winkelstraten is het festival van de dumpingprijzen al een paar weken aan de gang. Er zijn ook bedrijven die het fenomeen een zinvoller invulling proberen te geven.

Damhert Nutrition uit Heusden-Zolder profileert zich als een voedingsbedrijf met een assortiment dat mens, dier en milieu respecteert. Zij organiseren volgende vrijdag Fair Friday. Je kan het volledige assortiment van Damhert dan aankopen met een korting van 25%. De volledige winst die het bedrijf op die dag realiseert, wordt gedoneerd aan Forrest & Friends in Kaggevinne.

Forrest & Friends is een opvangproject waar men zich vooral richt op dieren die uit de vee-industrie en uit de landbouw worden gered. Dat zijn onder meer kippen, schapen, geiten maar bijvoorbeeld ook hangbuikzwijntjes. Een paar maanden geleden heeft Forrest & Friends nog een zeug opgevangen die 13 biggetjes had gekregen nadat ze in een bos was gedumpt. De opvang startte in 2017 en ondertussen hebben al honderden dieren een beter leven gekregen. De instroom blijft echter duren en Forrest & Friends is daarom permanent op zoek naar gouden weides om dieren te kunnen opvangen.

Meer info over Damhert Nutrition op http://www.damhertnutrition.com

Geef een reactie