Mercedes brengt grootste vloot zware trucks ooit in Europa bij mekaar in Bekkevoort

Mercedes Benz Trucks pakt dit jaar op de truckshow in Bekkevoort uit met een wel heel speciale verzameling vrachtwagens. De Duitse constructeur heeft het grootste aantal zogenaamde heavy weight trucks dat ooit in Europa bij mekaar kwam in Bekkevoort neergepoot. Dat aantal verandert overigens voortdurend want trucks van dat type zijn zeer druk bezet. Het is dus uitzonderlijk dat er zoveel heavy weights samen komen.

Volgens Manager Connectivity bij Mercedes Benz Belux Filip Van Thielen had dat aantal veeltonners nog hoger kunnen zijn maar de vloot van Mercedes wordt momenteel ingezet bij de bouw van een belangrijk windturbinepark in Denemarken. De trucks die daar aan de slag zijn konden uiteraard maar moeilijk overkomen.

One comment

Geef een reactie