Fluvius installeert digitale meters in woningen die binnenkort worden afgebroken.

De bewoners van de Emile Vanderveldestraat in Diest vielen deze week lichtelijk uit hun schoenen van verbazing. Techniekers van Fluvius kwamen aanbellen en wilden beginnen met de installatie van digitale meters voor gas, water en elektriciteit. De woningen in kwestie zijn eigendom van het huidige Diest Uitbreiding en ze worden binnenkort afgebroken. De installatie van de digitale meters heeft dus geen enkele zin. Ook in een aantal leegstaande woningen werden nieuwe digitale meters geplaatst.

Jenny Joris woont in een huis dat als een van de eersten tegen de grond zal gaan. Zij probeerde de technieker in kwestie met handen en voeten te overtuigen maar de man had daar geen oren naar. Hij deed zijn job en installeerde de meters. Ook bij een aantal buren van Jenny werd een digitale meter geplaatst. Wij contacteerden Fluvius in verband met deze vergissing. Regionaal woordvoerder Stijn Faelens zegt dat de maatschappij ondertussen op de hoogte is van de feiten. De installatie van digitale meters is ondertussen stop gezet.

One comment

Geef een reactie