Burger&saladbar Onderweghe verhuist naar nieuwe locatie en serveert nu ook frietjes

Ira Weckx en Joeri Siongers startten zes jaar geleden met hun foodtruck Onderweghe. Het jonge ondernemerskoppel koos vanaf het begin duidelijk voor creativiteit en voor kwaliteit en dat heeft geloond. Foodtrucks waren op dat moment een hype maar niet alle initiatieven bleven overeind. Onderweghe deed dat wel en werd zelfs een referentie voor de betere broodjes en hamburgers.

Amper een jaar later openden de twee jonge ondernemers de burger&saladbar Onderweghe op de Zuidervest in Scherpenheuvel. Dat liet toe om het assortiment burgers en broodjes nog uit te breiden. De foodtruck bleef maar die werd vooral ingezet voor feestjes. Door het succes van hun onderneming moesten Ira en Joeri op zoek naar een grotere locatie. De verbouwing van een commercieel bijzonder goed gelegen pand in de directe omgeving van hun bestaande zaak zorgde voor dat perspectief.

Deze week hebben Ira en Joeri opnieuw een versnelling hoger geschakeld. Ze verkasten naar een gloednieuwe pand op de hoek van Zuidervest. Het bestaande menu met broodjes en burgers blijft behouden maar de nieuwe accommodatie laat toe om ook frietjes te serveren. De nieuwe zaak heeft ook een ruimere verbruikersruimte.
Vrijdagochtend stonden de eerste klanten al voor het openingsuur aan te schuiven bij Onderweghe. Het concept valt dus duidelijk in de smaak.

Rob Van den Berghe alias Painting Bear, nog zo’n creatieve vakman uit Scherpenheuvel, zorgde ervoor dat het nieuwe logo op de vitrine van de zaak kwam. “Fries as they should be, golden brown! 🍟✨“, schreef hij erbij op zijn Facebookpagina. Beter kunnen wij dat niet samenvatten.

One comment

  • Heel jammer dat de echte maker van het logo niet vermeldt wordt…. Painting bear heeft inderdaad knap werk geleverd in het schilderen van het logo. Maar dat logo werd gemaakt door Nathan Smekens… Kopiëren zonder bronvermelding is diefstal.

Geef een reactie