Doelvrouw Nicky Evrard verlaat allicht OH Leuven voor Chelsea

De vrouwenploeg van OH Leuven wil dit seizoen absoluut kampioen spelen in de Superleague, dat is de hoogste afdeling in het vrouwenvoetbal. Voorlopig staat Leuven aan de kop met één punt meer dan RSC Anderlecht Women. Om die kampioenstitel mogelijk te maken haalde Leuven onder meer doelvrouw Nicky Evrard weg bij KAA Gent. Evrard is ook de doelvrouw van de Red Flames en ze kreeg enkele weken geleden de gouden schoen als beste Belgische voetbalster van het afgelopen jaar.

Het ziet er echter naar uit dat het verblijf van Nicky Evrard in Leuven van zeer korte duur zal zijn. Volgens de website Vrouwenvoetbalkrant heeft Evrard ondertussen getekend bij Chelsea. Een vertrek tijdens de wintermercato was niet aan de orde maar aan het einde van het seizoen stapt de nationale doelvrouw transfervrij over naar de Engelse topclub.

De transfer is overigens nog nergens officieel bevestigd.

Op de foto’s onderaan zie je Nicky Evrard aan het werk tijdens de topmatch OH Leuven Women- RSC Anderlecht Women

Geef een reactie