Pink Ladies Games is bruisbal van vrouwelijke dynamiek, creativiteit en verbondenheid

De Grote Markt van Aarschot was vorige zaterdag een roze bruisbal van vrouwenempowerment en creatieve dynamiek. De Pink Ladies Games startte in 2021 in Geel maar covid remde de verdere uitrol in Vlaanderen af. De interne dynamiek van de beweging is sterk genoeg om in 2022 opnieuw aan te knopen met de initiële bedoeling. Dat is mensen hoop geven, verbinden, inspireren en zorgen dat ze de beste versie van zichzelf worden. Maar ook aanzetten tot een gezonde levensstijl. En fondsen werven voor Think Pink, de beweging die internationaal onderzoek naar borstkanker ondersteunt.

Teams van vier of vijf vrouwen kwamen zaterdag knap uitgedost meedoen. Winnen was niet meteen het hoofddoel. Samen een toffe namiddag passeren met een stevig sportief accent was dat wel. En dat lukte naadloos. Een onverwacht sterke rukwind sleepte even de tent van de inschrijvingen over de markt maar ook dat was uiteindelijk geen benebreker. Een paar tientallen dames kwamen, zagen, dronken een pintje, amuseerden zich te pletter en overwonnen. Verbondenheid heet dat.

Wij maakten de allicht plezantste fotoreportage van dit jaar.

Geef een reactie