Demonstratie van Hayabusa tijdens viering van 75 jaar TRGC para in Schaffen

Het Belgische skydiveteam Hayabusa mocht vandaag een stevig feestje vieren. De jongens behaalden in Oostenrijk hun 21ste wereldtitel als we de open klasse en de kampioenschappen voor militairen optellen. In die laatste categorie is het al de dertiende wereldtitel op rij.

Toch maakten ze nog even tijd voor ons. David Grauwels benadrukte hoe belangrijk de steun en de waardering is die ze krijgen voor hun prestaties. Onder meer van de collega’s in Schaffen maar zeker ook van heel veel sympathisanten die Hayabusa volgen via de sociale media. Het team is blij dat ze daar al heel snel iets kunnen voor terug doen. Op 26 augustus vindt in Schaffen een Open Dag plaats en dat zal een heel speciale editie worden. Het trainingscentrum paracommando bestaat namelijk 75 jaar en het programma van die viering is bijzonder fraai. Om het met de woorden van persverantwoordelijke Marc Van Herbruggen te zeggen: “Er hangt op ieder moment van de dag wel iets speciaals in de lucht”.

Een van de eyecatchers is een demonstratiesprong van Hayabusa. “We laten het daar niet bij”, zegt David Grauwels. “We zullen beschikbaar zijn voor de geïnteresseerden. Vragen, opmerkingen, selfies,…het kan allemaal.”

Wij kunnen ondertussen al een paar exclusieve foto’s tonen van de competitie in het Oostenrijkse Güssing. Blijf zeker onze media volgen. We maken een informatieve pagina over 75 jaar Trainingscentrum paracommando en op 26 augustus zijn we een paar keer live aanwezig. We maken uiteraard ook een zeer uitgebreide fotopagina.

Geef een reactie