Winnares gouden eendje woont in Zuid-Frankrijk

Vorige zondag dobberden exact 15.157 roze plastic eendjes over de Demer. Die waren ieder minstens 5 euro waard voor Pink Think Europe. Het eendje dat als eerste aankwam in de fuik op de Kaai leverde voor de sponsor ervan een gouden juweel op met een waarde van 5000 euro.

De actie kreeg opnieuw de steun van Lions Club Diest. Zij hebben ondertussen ervaring met de infrastructuur voor dat soort exploten en dat is maar goed ook. De eindspurt was immers spannend.

Het winnende eendje was het nummer 4766 en dat stond geregistreerd op naam van Elke Dirickx. Elke was niet aanwezig en dat zou ook niet meteen evident geweest zijn. Ze woont namelijk in het Zuid-Franse stadje Taradeau in het departement Var. De winnares pendelt binnenkort naar België om haar gouden eendje op te halen.

Voor lezers die het volleybal volgen. Elke is de zus van Frauke Dirickx. Die heeft meer dan 250 selecties voor de nationale volleybalploeg. Ze speelde verder voor Belgische, Italiaanse, Spaanse, Roemeense, Poolse en Turkse teams. In 2016 stopte Frauke met volleybal op topniveau.

Geef een reactie