Update | Maagdentorencomité opent paasterras op paaszondag toch niet

Update | In tegenstelling tot wat ons gisteren ter plaatse bevestigd werd, zal het terras aan de Maagdentoren op paasdag toch niet open gaan. Het event was niet officieel aangevraagd. De paaseierenworp op paasmaandag gaat uiteraard wel door.

Het team van voorzitter van het Maagdentorencomité Leo Lemmens was op paaszaterdag stevig in de weer met de opbouw van de tenten en de voorzieningen voor de catering voor de paaseierenworp die op paasmaandag op de weide naast de Maagdentoren in Zichem plaats vindt.

Op paasmaandag pakt het Maagdentorencomité eindelijk weer uit zoals we dat voor de pandemie jarenlang van hen gewoon waren. Zwevende paasklokken, paashazen en vooral heel veel chocolade eitjes. Geen kind dat teleurgesteld naar huis moet! De jonge eitjesjagers worden opgedeeld in vijf leeftijdscategorieën. In iedere categorie worden een aantal hoofdprijzen verdeeeld. Het spektakel start om 13 uur en het eindigt nog diezelfde dag maar een echt einduur valt daar maar moeilijk op vast te pinnen. Wie de activiteiten van het Maagdentorencomité een beetje kent, weet dat de sociale contacten in de latere uurtjes stevig uitgebouwd worden.

Je kan hieronder een reeks foto’s bekijken van de vorige editie van de Paaseierenworp.

Geef een reactie