Vaccinatiecentrum Aarschot schaalt op van 4 naar 6 vaccinatielijnen

In de Eerstelijnszone Demerland heeft 19% van de totale bevolking momenteel een boosterprik gekregen. Vandaag werd bekend gemaakt dat in Webbekom een tweede vaccinatiecentrum opent maar ook het centrum in Aarschot schakelt een versnelling hoger. Sinds vorige week werd het aantal gezette prikken al flink opgedreven. Vanaf morgen, vrijdag 10 december, komt daar nog een extra inspanning bij. Het vaccinatiecentrum schaalt dan permanent op van 4 naar 6 vaccinatielijnen. In tegenstelling tot andere vaccinatiecentra blijft het centrum in Aarschot ook prikken zetten tussen Kerstmis en nieuwjaar.
Vanaf januari zal het vaccinatiecentrum in Aarschot waarschijnlijk nog verder opschalen. Tot einde januari moet het centrum nog op dubbele kracht draaien voor de inwoners van 7 in plaats van 3 gemeenten omdat Webbekom pas op 24 januari opent.

Prikdagen in december voor gevaccineerden met Johnson & Johnson

Sinds kort werkt het vaccinatiecentrum van Aarschot opnieuw met de reservelijst QVAX. Je vindt alle info op http://www.qvax.be. Daarnaast zet het vaccinatiecentrum in op exclusieve prikdagen in december voor gevaccineerden met Johnson & Johnson. De uitnodigingen daarvoor gaan eerstdaags de deur uit, zodat de betrokkenen nog voor het einde van het jaar hun boosterprik kunnen krijgen.


Geef een reactie