Stadsbestuur van Diest geeft alle werknemers Pink Duck Race eendje cadeau

De verkoop van de roze badeendjes voor de Pink Duck Race op zondag 19 december in Diest komt in een hogere versnelling. Er zijn nu iets meer dan 7000 eendjes geadopteerd. Met nog een kleine twee weken te gaan is het objectief van 20.000 eendjes nog haalbaar, ook al omdat er nog een koopzondag volgt. Tijdens het weekend van 17, 18 en 19 december wordt ook de eindspurt nog gereden op een ideaal parcours. Het is dan namelijk kerstmarkt op de Kaai in Diest en dat is precies ook de plaats waar op zondag het winnende eendje zal binnen dobberen.

Een andere factor om de verkoop aan te zwengelen kunnen de bedrijven zijn. Het stadsbestuur van Diest geeft alvast het voorbeeld. Elke werknemer van de stad Diest krijgt een eendje cadeau.

De opbrengst van de actie gaat via Think Pink Europe integraal naar het onderzoek over een betere behandeling en preventie van borstkanker. Een eendje adopteren kost 5 euro. Wie het winnende eendje adopteert mag een gouden exemplaar ophalen met een waarde van 5 euro.

Je kan hier je eendje online adopteren: https://adopt.pinkduckrace.com/detail/race/8/lan/nl

Geef een reactie