Vaccinatiecentrum Diest stopt op 15 september

In Diest werd vandaag het stadsfestival RE:LICT voorgesteld. Daar komen wij zeer uitgebreid op terug maar in de marge van die presentatie bevestigde schepen van Cultuur in Diest Geert Cluckers dat het vaccinatiecentrum in Diest stopt op 15 september. Volgens de schepen is over die beslissing goed nagedacht en overlegd. De vaccinatiecampagne zal op dat moment ook zo goed als afgerond zijn. Misschien blijven nog een aantal mensen in de groep 12-15 jarigen over. Als dat het geval zou zijn wordt voor hen een alternatieve optie geboden. Er is ook overleg geweest met het stadsbestuur van Aarschot maar ook daar zullen nog nauwelijks mensen overblijven om te vaccineren.

“Terug tijd voor cultuur”, drukte Geert Cluckers het krachtig uit. In Den Amer zal na de sluiting van het centrum wel stevig moeten doorgewerkt worden. De eerste voorstelling staat al op 23 september op de kalender.

Geef een reactie