Eerste voorstelling na vaccinaties in Den Amer op 23 september, openingsevent op 11 september

Het vaccinatiecentrum in Den Amer in Diest sluit midden september. De vaccinaties worden vanaf dan, althans voorlopig, geconcentreerd in het vaccinatiecentrum in Aarschot. Dat nieuws was al een tijdje bekend maar het wordt nu bevestigd door het nieuwe programma 2021-2022 van Den Amer. De eerste voorstelling die daar plaats vindt staat op donderdag 23 september op de agenda. Adriaan Van den Hoof mag de spits afbijten met ” ‘t Zal schoon zijn als het af is”. De acteur-presentator blikt in die voorstelling, samen met Tom ‘Pele’ Peeters terug op zijn eigen carrière.

De show vindt plaats in de rode zaal van Den Amer. Dat betekent dat het vaccinatiecentrum op dat moment volledig moet opgeruimd zijn. Als de sluiting inderdaad pas midden september gebeurt is er werk aan de winkel. De volledige afbouw moet dan op amper een week tijd gebeuren.

Je kan het volledige programma hier bekijken: http://www.ccdiest.be/programma

De opening van het nieuwe seizoen gebeurt dit jaar opnieuw met een gevarieerd spektakel met een stevig mystiek en mysterieus accent. Traditioneel vindt dat plaats in het begijnhof maar dat is dit jaar anders. Het openingsspektakel vindt plaats op 11 september en de voorstelling verkast naar het Warandepark waar een feeëriek parcours wordt opgebouwd. Ze beginnen er daar aan om 20.00 uur, kwestie van het meteen wat spannend te maken in het invallende duister. Het openingsspektakel maakt deel uit van het nieuwe stadsfestival RE:LICT dat ieder weekend in de maand september op negen verschillende historische locaties in Diest plaats vindt.

Geef een reactie