Kamp van KLJ-Molenbeek-Wersbeek stopgezet na coronabesmettig bij de leiding

Er werden vandaag nogal wat jeugdkampen stil gelegd omwille van de overvloedige regenval. Ook het kamp van KLJ Molenbeek-Wersbeek werd vanmorgen stop gezet maar om een totaal andere reden. Een aantal leden van de leiding hebben positief getest voor covid-19.

De jeugdvereniging trok vorige maandag 12 juli pas naar het West-Vlaamse Houtem, waar overigens geen druppel regen gevallen is. Vanmorgen postte de leiding een bericht op Facebook om het nieuws van de besmetting te melden. Het gemeentebestuur van Bekkevoort regelde meteen een bus om alle kinderen op te halen, samen met twee leden van de leiding die negatief getest hebben. Het was initieel de bedoeling om iedereen naar het testcentrum in Rillaar te brengen maar uiteindelijk werden de leden op de kampplaats zelf getest. De ouders kunnen hun kinderen vanavond ophalen aan het KLJ-lokaal in Molenbeek-Wersbeek. Zij kregen bijkomende informatie via de telefoon en dat werd duidelijk geapprecieerd.

Geef een reactie