Nieuwe uitbaatster zwembadcafetaria heeft bakken ervaring maar ook veel ambitie

Cafetaria De Warande in het zwembad van Diest heeft een nieuwe uitbaatster en het is niet de eerste de beste. Sien Verheyden heeft meer dan twaalf jaar ervaring op de teller in de populairste horecazaken van Diest. Haar moet je het klappen van de zweep dus niet meer uitleggen. Ze tapt de pintjes met een stevige maar correct bemeten kraag, sleept met veel flair de plateau’s met een mix van drankjes naar het terras en ze kan over zowat ieder ditje en datje een woordje mee praten. Het ideale profiel dus om het cafetaria opnieuw sfeer in te blazen.

Ze mag dat ook in een aangenaam kader doen. Het cafetaria kreeg een toffe make-over en Sien wil dat ook doortrekken op het terras. Dat wil ze aankleden in een trendy stijl met tafels en stoelen van palettenhout en veel cosy dingetjes. Een ideale locatie voor een reeks toffe zomerevents. Sien wil zeker nog inspelen op de actie “Geen drank zonder klank” die het stadbestuur opzet. Muziek uit eigen stad dus. Vanaf september komt er op vrijdagen ook een “After Work” concept.

De nagelnieuwe uitbaatster van het cafetaria stapte in een concessie met een wat kortere duurtijd van vier jaar. Dat heeft alles te maken met de plannen om een nieuw zwembad te bouwen in Diest. Voor Sien Verheyden lijkt dat echter de ideale situatie. Ze wil die periode gebruiken om wat financiële reserves op te bouwen en daarna eventueel haar eigen zaak te starten. Een ambitieuze onderneemster dus die de dynamiek in het cafetaria extra pigment zal geven.

Geef een reactie