The Joshua & Kirri Experience openen concertreeks op La Terrazza van Nicky’s Catwalk

We hebben het een jaar lang moeten missen maar de zomer van 2021 lijkt weer aan te knopen met het leven zoals het was. Op de Grote Markt in Diest zaten de terrassen donderdagavond helemaal vol. Duidelijk met respect voor de maatregelen maar dat kon de sfeer niet bederven. Genieten kan weer! Genieten mag weer.

Op La Terrazza van Nicky’s Catwalk had zaakvoerder Marc Smets gezorgd voor een extraatje. Joshua Vercammen en Kirri Valvekens zorgden voor live muziek. Die twee rasartiesten zijn ondertussen bekend en gereputeerd in de regio. Kirri is een vakman die zijn instrument 100% beheerst. Joshua heeft een stem waar hij het bredere repertoire van de betere popmuziek helemaal mee aan kan. De klanten bleven opvallend gedisciplineerd in hun buitenbubbel. Wie rond liep droeg een masker. Maar de klasse van Kirri en Joshua zorgden wel voor heel veel sfeer en ambiance.

Het wordt een zomer vol muziek in Diest en Marc Smets zet daar zeker mee zijn schouders onder. Voor corona boekte de zaakvoerder van Nicky’s Catwalk wekelijks een live performance tijdens de zomermaanden. Marc Smets is van plan om dat nu opnieuw te doen. Van zodra het volledige programma van La Terrazza bekend is lees je het op http://www.holahageland.be. We brengen van ieder optreden ook een foto en filmverslag.

Deze reportage werd mogelijk gemaakt door http://www.brouwerijbuvens.be

Geef een reactie