Joshua & Kirri Experience live in Nicky’s Catwalk

We hebben deze week stevige stappen gezet op weg naar het rijk van de vrijheid. Onder meer de horeca mag binnen weer open maar met dit mooie weer willen de meeste klanten gewoon een terrasje doen. In zowat alle toeristische centra van de regio zijn die terrassen flink vergroot en dat opent mogelijkheden.

Livemuziek in Nicky’s Catwalk

Zaakvoerder Marc Smets van Nicky’s Catwalk in Diest zette eerder al de toon. Smets bouwde de afgelopen jaren aan een traditie om livemuziek te brengen op zijn terras. Onmiddellijk na de opening van de horeca nodigde hij Kirri Valvekens en Joshua Vercammen uit voor een optreden. Vanavond, donderdag 10 juni, doet hij hetzelfde.

Hij zet opnieuw Kirri en Joshua op zijn terras maar dan in omgekeerde volgorde. Deze twee rasperformers treden allebei op in meerdere projecten maar als ze samen spelen krijg je vaak een mix van hun beide muzikale voorkeuren. De accenten die ze leggen zijn enigszins verschillend. Bij het eerste optreden was het vooral Kirri die het repertoire bepaalde. Vanavond zal dat Joshua zijn. Ze beginnen eraan vanaf 19 uur.

Reserveren is nog steeds verplicht. Dat kan via 013313640 of nicky.s@skynet.be

Je kan verder lezen na de afbeelding


Kirri Valvekens


Joshua Vercammen


Marc Smets anticipeerde ook al op het eerder tropische weekend dat er staat aan te komen. De temperaturen zouden kunnen oplopen tot 30°. Ook volgende week blijft het aanhoudend warm weer. Daarom liet zaakvoerder Smets een nagelnieuwe airco installeren op het terras.

Muzikale zomer

Het stadsbestuur van Diest doet er overigens alles aan om er een muzikale zomer van te maken in de stad. Horecazaken kunnen een ondersteuning van 2 x 150 euro krijgen als ze tussen 1 juni en 30 september een optreden organiseren. Er is maximaal 5250 euro beschikbaar, omgerekend zijn dat dus 35 optredens. De enige voorwaarde is dat de artiesten zelf ook een band met Diest moeten hebben.

Geef een reactie