Na 51 jaar stopt Beauty parfumerie Gisele maar het schoonheidsinstituut gaat nog even door

Of de zwoele geur van parfum er iets mee te maken heeft weten wij niet maar Francis Beeris en Gisèle Gerard horen ongetwijfeld bij de sympathiekste lokale ondernemers van Diest. Al 51 jaar lang ontvangen ze hun klanten met een echte glimlach en in een warme ongedwongen sfeer. Professioneel ook. Francis kent de ingrediënten van zowat ieder geurtje en Gisèle kan je ieder detail van een verkwikkende massage of een deugddoende gelaatsverzorging uitleggen.

Het voelt dan ook een beetje onwennig aan dat Beauty Parfumerie Gisèle ermee stopt. Het gouden jubileum als ondernemer moesten ze vorig jaar, noodgedwongen door het virus, enigszins in mineur vieren. Dat kunnen ze echter nog goedmaken. De parfumwinkel sluit dan wel maar Gisèle kan nog niet echt afscheid nemen van haar klanten. Het schoonheidsinstituut blijft dus nog wel even doorgaan. Een feestje kan dus zeker nog.

Beauty Parfumerie Gisèle kreeg in 2018 nog een Lifetime Achievement Award van handelaarsvereniging Diest Handelt.

Het bericht over de sluiting van de winkel zorgt op de sociale netwerksite Facebook voor een golf van sympathie voor deze straffe ondernemers.
Door de sluiting is de ganse voorraad verzorgingsproducten te koop met een stevige korting. Geuren en verzorging -30%, alle make-up -40% en een grote partij hebbedingetjes aan -50%.

Het ga jullie goed Francis en Gisèle.

Geef een reactie