Bekvechtende dames veroorzaken grote uitruk van politiepatrouilles

Het was toch even schrikken voor de mensen die dinsdagnamiddag rustig hun boodschappen wilden doen bij Aldi in Scherpenheuvel. Liefst vier politiecombi’s, een anonieme politiewagen en een ambulance draaiden snel na mekaar met geactiveerde sirenes de parking van het warenhuis op. Uiteindelijk was de oorzaak van die uitruk veel minder spectaculair. Twee dames die al eerder in conflict zouden geweest zijn, liepen mekaar toevallig tegen het lijf toen ze bij Aldi wilden gaan winkelen. Dat was aanleiding voor een woordenwisseling die even uit de hand liep. Een van de twee gebruikte daarbij een schroevendraaier. Waarvoor dat tuig uiteindelijk moest dienen is niet meteen helder maar dat zal het onderzoek van de politie allicht verder uitklaren. Een van de dames werd oor controle naar het ziekenhuis gebracht. Aldi bleef tijdens de commotie wel gewoon open.

Geef een reactie