Bekvechtende dames veroorzaken grote uitruk van politiepatrouilles

Het was toch even schrikken voor de mensen die dinsdagnamiddag rustig hun boodschappen wilden doen bij Aldi in Scherpenheuvel. Liefst vier politiecombi’s, een anonieme politiewagen en een ambulance draaiden snel na mekaar met geactiveerde sirenes de parking van het warenhuis op. Uiteindelijk was de oorzaak van die uitruk veel minder spectaculair. Twee dames die al eerder in conflict zouden geweest zijn, liepen mekaar toevallig tegen het lijf toen ze bij Aldi wilden gaan winkelen. Dat was aanleiding voor een woordenwisseling die even uit de hand liep. Een van de twee gebruikte daarbij een schroevendraaier. Waarvoor dat tuig uiteindelijk moest dienen is niet meteen helder maar dat zal het onderzoek van de politie allicht verder uitklaren. Een van de dames werd oor controle naar het ziekenhuis gebracht. Aldi bleef tijdens de commotie wel gewoon open.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.