Reeks diefstallen in de omgeving van de Lobbensestraat in Scherpenheuvel-Zichem

Een dame die in de Lobbensestraat in Scherpenheuvel-Zichem woont, stelde op dinsdag 26 januari vast dat een venster aan de achterzijde van haar woning was open gebroken. De inbrekers hadden de slaapkamers doorzicht. Zij konden daarbij een aantal juwelen buit maken. De politie van zone Demerdal DSZ stelt een onderzoek in.

Het bleef echter niet bij de ene inbraak. In een woning in dezelfde straat forceerden de dader(s) een keukenraam om binnen te geraken. Ook hier doorzochten ze de woning. Dat leverde een uurwerk en een cadeaubon op.

Rond 20.00 uur werden de bewoners van een huis in de Lobbense Molenweg gealarmeerd door hun blaffende hond. Die straat is een zijstraat van de Lobbensestraat.
Zij stelden vast dat een schuifraam open stond. Er was ook een handtas verdwenen maar die werd later terug gevonden in de tuin. Het geld dat erin zat was wel verdwenen.

Geef een reactie