Abdijentocht definitief uitgesteld naar 2021

Het stadsbestuur van Scherpenheuvel-Zichem en organisator Golazo hebben afgesproken om de Abdijentocht definitief uit te stellen naar 2021. Dat loop- en wandelevenement gaat in principe door op Hemelvaart. Het werd toen door de uitbraak van covid-19 uitgesteld naar 29 en 30 augustus. De organisatoren hoopten zo om tussen de eerste en de tweede golf van de virusbesmetting te zitten maar die tweede golf kwam er dus vroeger. Een evenement waar ongeveer 5000 mensen aan deel nemen is op dit moment niet haalbaar en ook niet toegelaten. Als de situatie het toelaat gaat de Abdijentocht op Hemelvaart 2021 door. Dat is op 13 mei 2021. Wie zijn deelname al betaald heeft kan zijn inschrijving verzetten naar de editie van volgend jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.