Exclusief concert Ozark Henry in domein De Vijvers in Averbode uitgesteld

Domein De Vijvers in Averbode heeft duidelijk een nieuwe bestemming gekregen. Guillaume Desmet, een van de topmensen van domeineigenaar Golazo, startte dit jaar het bedrijf Gracias op. Dat houdt zich bezig met de organisatie van VIP-events. De Vijvers zijn een ideale locatie om zoiets uit te bouwen.

Eerder week sterrenchef Thijs Vervloet al uit naar Averbode. Hij verkaste zijn restaurant Colette naar het paviljoen aan de oevers van het water. Daarna kwam er ook een luxe-glamping Colette.

En nu stond Ozark Henry op 15 augustus geprogrammeerd met een exclusief brunchconcert aan de waterkant. De zanger heeft al langer een goed contact met Bob Verbeeck, de grote man achter Golazo. Verbeeck is onder meer een wielerfanaat en je zou het hem niet aangeven maar Ozark Henry, Piet Goddaer voor de vrienden, kan zelf een stevig stukje fietsen.

Piet Goddaer zou solo een reeks nieuwe nummers en de songs uit zijn oeuvre die zich het beste lenen tot de intimistische setting, spelen. Averbode werd zijn enige volledige concert deze zomer maar de organisatie stelt het nu toch uit. Het concert was nochtans volledig coronaproof.

Geef een reactie