Café Bij pastoar Munte was er al heel vroeg bij om te openen

De meeste cafés en restaurants die weer opengaan na de verplichte coronasluiting, deden dat op maandagochtend. Een paar kroegbazen in het Hageland, gebruikten ook het uurtje tijdens de nacht van zondag op maandag al om even de tapkraan even te testen.

In Zichem draaide Hans Verhaegen om 00.01 uur de deur van Café bij Pastoar Munte open. De alcogel stond klaar, de bubbels waren gevormd en Hans had ook voldoende signalisatie aangebracht om zijn eerste kroegtijgers bewust te maken dat er spelregels waren die moeten gevolgd worden.

Dat uurtje verliep perfect. Een tiental notoire stamgasten kwamen hun lang gemiste schuimende pint drinken en er was meteen ambiance in de barak. Uiteraard met respect voor de veilige afstand.

Geef een reactie