Help jij Joske Nagels om Rock your couch te winnen – de opbrengst is voor Levensloop

Decdperserij.nl – ja hoor, het wordt ook echt zo geschreven – is een Nederlands bedrijfje dat dragers voor muziek produceert. Ze organiseren momenteel Rock Your Coauh, een wedstrijd waarmee de winnaar 500 geperste cd’s scoort met eigen muziek erop.

Joske Nagels uit Betekom is 13 en zij zit in de laatste ronde om die hoofdprijs binnen te slepen. Het jonge zangtalent heeft daar ook een nobel doel aan vastgekoppeld. Ze wil de cd’s verkopen en het bedrag dat ze daarmee ophaalt schenkt Joske aan Levensloop, een project van Stichting tegen kanker.

Vorig jaar deed ze al een vergelijkbare actie. Ze verkocht toen ook cd’s en dat leverde bijna 1500 euro op. Ook dat bedrag ging naar een goed doel. Als Joske de wedstrijd wint wil ze dat bedrag flink overstijgen.

Dat Joske talent heeft kan je op het promofilmpje onderaan zien en horen. Ondanks haar nog jonge leeftijd maakt ze al heel lang muziek. Joske schrijft haar eigen nummers, overigens enkel Nederlandstalig. Haar ambitie is om België een 2de songfestivaloverwinning te schenken, als Hooverphonic dat volgend jaar al niet doet natuurlijk.

Na de afbeelding kan je verder lezen hoe je Joske kan helpen om de wedstrijd te winnen

Helpen jullie Joske om die ambitie waar te maken? kijk dan vanavond om 20.00 uur mee via deze link en stem haar naar de overwinning.

Joske is overigens niet alleen in de familie, die zich inzet voor de strijd tegen kanker. Ook haar zus Suzanne pakt uit met originele initiatieven. Haar eerste plan was om met een eigen team “Zonnestraaltjes” mee te lopen in Levensloop. Covid-19 besliste daar anders over. Het event werd, net zoals zovele andere initiatieven, afgelast. Suzanne schakelde dan maar over naar plan B. Ze verkoopt zelfontworpen stickers en badges. Ze wilde dat op school doen maar ook de scholen moesten dicht. Daarom kan je de spullen nu online bestellen via https://www.megafan.be/winkel/zonnestraaltje

Geef een reactie