Averbode krijgt er een sterrenrestaurant bij

De coronacrisis zorgt voor een verrassende culinaire meerwaarde in Scherpenheuvel-Zichem. Averbode krijgt er totaal onverwacht een sterrenrestaurant bij. Op de website van Restaurant Colette staat deze opmerkelijke mededeling

Restaurant Colette hoopt om op 10 juni te kunnen open gaan maar de zaakvoerders beseffen dat dit onder bepaalde voorwaarden zal moeten gebeuren. De veilige afstand van 1,5 meter die we ondertussen allemaal kennen zal allicht de belangrijkste maatregel zijn. Hopelijk geldt die enkel tussen de bubbels. Maar zelfs dan kan sterrenchef Thijs Vervloet op zijn huidige locatie aan de Sint-Lambertuslaan in Westerlo onmogelijk voldoende rendement halen.

De jonge chef krijgt echter een gouden opportuniteit. Hij gaat tijdelijk het bekende paviljoen op het domein De Vijvers in Averbode inrichten en uitbaten. Die accommodatie heeft een schitterend uitzicht op het privédomein dat eigendom is van een vastgoedvehikel van Golazobaas Bob Verbeeck.

Restaurant Colette heeft één Michelin ster en een waardering van 16/20 voor Gault-Millau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.