KSA Scherpenheuvel moet plannen voor buitenlands kamp opbergen

De zomerkampen kregen vorige vrijdag groen licht maar voor buitenlandse kampen werd een maximumlimiet van 150 kilometer buiten de landsgrenzen ingebouwd. Als een van de kinderen ziek zou worden is het makkelijker voor de ouders om hun zoon of dochter op te halen en naar huis te brengen. Dat is dikke pech voor KSA Scherpenheuvel. Zij zouden hun veertigste verjaardag vieren met een kamp in het bijzonder idyllische Sloveense plaatsje Triglav en dat is toch net iets verder dan de limiet van 150 kilometer.

De plannen werden tijdens het weekend dus opgeborgen en de leiding gaat op zoek naar een alternatief. Als ze dat niet vinden organiseert KSA een tiendaags kamp op de eigen terreinen in Scherpenheuvel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.