Sterkhouders van Zita Swoon spelen vanavond in de living bij Roel Celis | met filmpje

Coverfoto | Kris JV Verdonck

Living 29 in Molenstede…het is een concept dat blijft verbazen. De namen van de artiesten die bij Roel Celis in de zetel komen spelen worden steeds belangrijker maar de kwaliteit van het eten dat Jeppe Camps serveert wordt dan ook alsmaar beter. Dat is namelijk het concept. De artiesten eten eerst samen met de groep achter Living 29. Jeppe Camps is als Chief Cuisine een rotsvaste garantie voor kwaliteit. Daarna is er een optreden in de living van de Roel en het eindigt met zware filosofie over muziek of gewoon wat geleuter over de minder belangrijke zaken in het leven.

De pintjes die de gastendrinken worden afgerekend in een emmer. daar stop je in wat je wil maar de rekening was nog nooit deficitair. Kortom, iedereen apprecieert het initiatief van de broers Roel en David Celis en niemand komt op het idee om de boel te belazeren.

No money at all

Vorige keer kwam Brendan Croker langs. De man scoorde met No money at all een wereldhit maar in Molenstede speelde hij voor de opbrengst van wat er in de hoed werd gelegd. Wel een beetje een vreemde gozer, die Croker. In plaats van de succulent lekkere kost van Jeppe Camps te verorberen zat hij zich te concentreren in zijn wagentje. Maar het optreden en de aanwezigheid van Kathleen Vandenhoudt maakte alles goed.

Matt Watts en Stef Kamil Carlens

Vandaag, zaterdag 28 april, staan de Amerikaanse singer-songwriter Matt Watts en Stef Kamil Carlens in Molenstede in de living. Jawel, die twee van Zita Swoon en zoveel andere schone muziekprojecten. Wat u mag verwachten. Prachtige, ingetogen americana in de stijl van Calexico, Giant Sand en een scheut Flying Horseman. En een stevige Westmalle Tripel. Het Hageland is de muzzieknavel van Vlaanderen en Molenstede zorgt voor stevig wat pigment.

Geef een reactie