P&P Motors overrompeld tijdens 120 jaar Renault

Renault bestaat 120 jaar en dat vierde de Franse autoconstructeur met open dagen in het ganse netwerk. Happy conditions to you was de slogan. De vlag dekte de lading perfect. Op een aantal populaire modellen konden de klanten superkortingen scoren.

Veel andere automerken solderen momenteel hun dieselwagens. Dieselgate en de strenge milieunormen maken dat soort voertuigen minder hip. Bij Renault pakken ze dat slimmer aan. Ze kijken ook positief naar de milieuproblematiek en ondersteunen de verkoop van elektrische wagens.

Wij stapten even binnen bij P&P Motors op de Mannenberg. Een babbel met Vincent Ceunen zat er echter niet in. “Ik ben de voorbije twee dagen amper uit mijn kantoortje geraakt”, zucht Vincent. “De mensen spelen echt wel in op de uitzonderlijke kortingen die we momenteel kunnen aanbieden. Ik heb zelfs geen tijd gevonden voor een babbel met onze trouwste klanten.”

Bij P&P mogen ze de mouwen nog even opstropen. De verjaardagscondities op het Renault-gamma blijven gelden tot einde september.

Geef een reactie