Johnny Cash herleeft in de regio

Johnny Cash leeft meer dan ooit. Vandaag opent Lolands met Cash Reloaded. Hans “den Hakkke” Peeters en John Peacock plukken op een magistrale manier aan de snaren en hun sonore stem bromt op hetzelfde timbre als dat van The Man in Black.

Cash Reloaded zet u op weg voor een muzikale reis doorheen het leven en werk van Johnny Cash. Cash Reloaded brengt zowel een ‘rootsie-acoustic’ selectie uit het vroegste werk, als een graai uit de indrukwekkende reeks covers die Cash samen met Rick Rubin bewerkte. Het was een heel tijdje stil rond het duo maar deze opportuniteit voor eigen volk kan Cash Reloaded een stevige boost geven. Zeker omdat later op de avond The Scabs hun duivels ontbinden. Cash Reloaded speelt allicht voor een stevig gevulde tent.

Not Johnny Cash op La Terraza

Als je dat optreden verteerd hebt kan je met enige ervaring zondagmiddag naar Not Johnny Cash op La Terraza van Nicky’s Catwalk. Tweemaal hetzelfde denk je misschien. Not! Not Johnny Cash zet Mariana Smets achter de microfoon. Zij is een soortement Not June Carter-meisje met een bangelijke stem en een spetterende performance. Not Johnny Cash brengt het repertoire van The Man in Black in een soort Chicka-Boom stijl, soms met een moderne groove.

Fans van Johnny komen dit weekend dus absoluut aan hun trekken.

Je vindt een filmpje van Not Johnny Cash op de pagina van La Terraza Matinee

Geef een reactie