Slecht weer halveert deelnemers Michel Wuyts Classic

De ganse week werd slecht weer voorspeld en dat heeft de organisatoren van de Michel Wuyts Classic vorige zaterdag stevig parten gespeeld.  Vorig jaar kwamen nog een duizendtal fietsfanaten hun kilometers afmalen en dat waren er dit jaar ongeveer de helft. Aan de startplaats in Scherpenheuvel bleef het voor de middag nochtans relatief droog maar onderweg werden de deelnemers op een paar stevige buien getrakteerd.

De club combineert de toertocht met een uiterst verzorgde barbecue. Die was helemaal uitverkocht en dat compenseert het lagere deelnemersaantal.

Ook elektrische fietsen rijden mee

WTC Scherpenheuvel heeft een zestigtal leden en die zijn opgedeeld in drie categorieën, de Vliegers (A-ploeg), de Believers (B-ploeg) en de Turtles (C-ploeg). Bij die laatste groep kan eigenlijk iedereen aansluiten omdat je ook met een elektrisch fiets mee kan rijden. Tussen begin maart en begin oktober hebben de drie groepen wekelijks een toertocht op hun kalender staan.

Geef een reactie